GRATIS WEBINAR

10 BOEKHOUDTIPS

Voor ambitieuze ondernemers die hun winst willen verhogen
en hun boekhoudstress willen verlagen

mei

20

  • Woensdag 20 mei 10.00 uur
Reserveer mijn plekWoensdag 20 mei 10:00 uur

 

De boekhouding doen, dat is níet waarvoor jij ondernemer werd. Je werd ondernemer omdat je vrijheid wilde; niet langer een hijgende baas in je nek. Je besloot je kwaliteiten optimaal benutten en je passie te volgen.

Maar toen... toen kwam er de facturen, de bonnetjes, de bankafschriften, de urennorm, de regels, de auto, de afwijkingen van de regels, de boekhouder, de boekhouding, de kilometeradministratie, de jaarrekening, de belastingaangifte, de jaarlijkse veranderingen, de..., de..., de...

En eerlijk is eerlijk, ook ik ben echt niet dol op de administratie. Maar: "Kiezen voor ondernemerschap, betekent kiezen voor de financiële kant van de zaak"

Wil je een gezond bedrijf? Een financieel succesvol bedrijf? Dan ontkom je er niet aan om zelf grip op cijfers te hebben. Natuurlijk, als je wilt kun je veel uitbesteden aan een boekhouder, maar jij bent en blijft eindverantwoordelijk en jij bent de enige die weet wat jouw bedrijf nodig heeft om gezond te zijn en te worden.

In dit gratis webinar van 70 minuten geef ik je 10 BOEKHOUDTIPS om je winst te verhogen en je boekhoudstress te verlagen!

Dit webinar is helemaal gratis, je doet me er een groot plezier mee als je op de social media deelt dat je hier bij bent. Je inspireert daarmee ook andere ondernemers.

GRATIS WEBINAR

10 BOEKHOUDTIPS

Reserveer mijn plekWoensdag 20 mei 10:00 uur