GRATIS WEBINAR

'5 geheimen om met minder kosten en
minder moeite je boekhouding te doen'

Januari

27

  • Dinsdag 27 januari 20.00 uur
  • Woensdag 28 Januari 10:00 uur
Reserveer mijn plekDinsdag 27 januari 20:00 uur
Reserveer mijn plekWoensdag 28 januari 10:00 uur

De boekhouding doen, dat is níet waarvoor jij ondernemer werd. Je werd ondernemer omdat je vrijheid wilde; niet langer een hijgende baas in je nek. Je besloot je kwaliteiten optimaal benutten en je passie te volgen. Maar toen... toen kwam er de facturen, de bonnetjes, de bankafschriften, de urennorm, de regels, de auto, de afwijkingen van de regels, de boekhouder, de boekhouding, de kilometeradministratie, de jaarrekening, de belastingaangifte, de jaarlijkse veranderingen, de..., de..., de... En eerlijk is eerlijk, ook ik ben echt niet dol op de administratie. Maar: "Kiezen voor ondernemerschap, betekent kiezen voor de financiële kant van de zaak" Wil je een gezond bedrijf? Een financieel succesvol bedrijf? Dan ontkom je er niet aan om zelf grip op cijfers te hebben. Natuurlijk, als je wilt kun je veel uitbesteden aan een boekhouder, maar jij bent en blijft eindverantwoordelijk en jij bent de enige die weet wat jouw bedrijf nodig heeft om gezond te zijn en te worden. In een gratis webinar van 60 minuten geef ik je 5 geheimen om met minder moeite en minder kosten je boekhouding te doen.

Daarnaast vertel ik je ook graag wat je nog meer kunt doen om zelf te bouwen aan een Financieel Gezond en Succesvol bedrijf.

Dit webinar is helemaal gratis, je doet me er een groot plezier mee als je op de social media deelt dat je hier bij bent. Je inspireert daarmee ook andere ondernemers.

'5 geheimen om met minder kosten en
minder moeite je boekhouding te doen'

Reserveer mijn plekDinsdag 27 januari 20:00 uur
Reserveer mijn plekWoensdag 28 januari 10:00 uur